Top 9 Avustralya Hızlı Kargo ile Dropshipping Tedarikçileri

İyi Avustralya dropshipping tedarikçilerini mi arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Avustralya, dünyanın en büyük 11. e-ticaret pazarıdır ve ülkede çevrimiçi ticaret perakende ticaretin %9’unu oluşturur.

Avustralya’da dropshipping işinde büyük potansiyel var, düşük rekabet ve yüksek ticaret hacmi, çevrimiçi bir mağazanın Avustralya pazarında iyi bir şekilde gelişeceği anlamına gelir.

Avustralya’da birçok dropshipping tedarikçisi var, ancak hepsi aynı kalitede değil. En iyi Avustralya dropshipping tedarikçilerini bulmak istiyorsanız, o zaman bu makale tam size göre.

 

İşte Avustralya’daki en iyi 9 dropshipping tedarikçisinin taslağımız.

– Amazon Australia

– Banggood Australia

– AliExpress Australia

– Kogan

– Factory Fast

– Catch Australia

– Target Australia

– Colour Blocker

– Ozdingo

 

1. Amazon Australia

Amazon - Australia

2017’deki lansmanlarından beri, Amazon Australia, Avustralya pazarındaki en büyük e-ticaret mağazalarından biri haline geldi.

Bir perakende pazarı olmalarına rağmen, hala dünya çapında birçok kaliteli ürüne erişim sağladıkları için işletmeniz için en iyi tedarikçilerden biridir. Elektronikten moda ürünlerine kadar her şeyi Amazon’da harika fiyatlarla bulabilirsiniz.

Amazon Australia, ürünlerinizi hızlı bir şekilde almak istiyorsanız harika bir yerdir. Hızlı kargo süresine sahipler ve hızlı iç teslimat için onlara güvenebilirsiniz.

Prime üyeliğiyle ürünleri 1-2 gün içinde teslim alabilirsiniz.

Bir dropshipping şirketi olarak, bu tür bir hız sizin için de önemlidir. Hızlı teslimat süreleri sunarak müşteri güvenini artırabilirsiniz ve müşterilerinizin alışveriş deneyimini iyileştirebilirsiniz.

Amazon’dan kaynaklandığınızda, size sunulan ürünlerin çeşitliliği ve miktarı asla bir sorun olmaz. Aradığınız hemen hemen her şeyi bulabilirsiniz – ve hızlıca.

Ayrıca, dropshipper’lar için harika bir araç olan Amazon En Çok Satanlar Bölümü bulunmaktadır. Bu bölüm, Avustralya pazarındaki en çok satan ürünleri içermektedir.

Amazon Avustralya’yı en iyi Avustralya dropshipping tedarikçilerinden biri yapan başka bir özellik de müşteri hizmetlerinin kalitesidir. 7/24 hizmet veren bir müşteri hizmetleri ekibi bulunmaktadır ve sorunlarınızı hızlı bir şekilde çözebilirler.

 

2. Banggood Avustralya

Banggood - Australia
Avustralya’nın önde gelen dropshipping tedarikçilerinden biri de Banggood Avustralya’dır. 2006 yılında kurulduklarından beri, Banggood farklı bölgelerde depolar kurmuştur ve bunlardan biri Avustralya’da bulunmaktadır.

Avustralya depolarıyla, dropshipping tedarikçisi çok hızlı bir teslimat süresi sunar. Temel olarak, platform üzerinden satın alınan ürünler dünyanın öbür ucundan gönderilmek zorunda değildir çünkü bunlar depo envanterinin bir parçasıdır.

Banggood, dropshipping tedarikçilerini arıyorsanız harika bir seçenektir. Çin’deki varlıkları, diğer Avustralya dropshipping tedarikçilerine göre çok daha düşük fiyatlarla birçok ürüne erişim sağlar.

Banggood’da toptan fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Ayrıca, bazı ürünlerinde uluslararası ücretsiz teslimat sunarlar, böylece siz de müşterilerinize harika bir anlaşma sunabilirsiniz.

Banggood, dropshipping yapmak isteyen bireyler için bir dropshipping programına da sahiptir. Banggood Dropshipping Merkezi ile, dropshipping işletmeleri Shopify API ve eBay API gibi birçok araca erişim sağlayabilir ve hizmet kalitelerini artırabilirler.

 

3. AliExpress Avustralya

Aliexpress - Australia

AliExpress, dünyanın en büyük perakende pazarlarından biridir. 2010 yılında başlatıldığından beri, AliBaba Group’un perakende kolunun Avustralya dahil dünya genelinde yaklaşık 190 ülkede varlığını kurmuştur.

Ayrıca, Avustralya’da en üst düzey dropshipping tedarikçisi olarak varlığını pekiştirmiştir.

Çin’deki varlığı, dropshipping işiniz için yüksek karlar elde edebilecek birçok ucuz ürüne erişim sağlar. AliExpress, Avustralyalı dropshipper’lar için maliyet etkin bir tedarikçidir.

Ayrıca maliyet etkili olmasının yanı sıra, çevrimiçi mağazada farklı kategorilerde ve alt kategorilerde milyonlarca yüksek kaliteli ürün bulunmaktadır. Ve Banggood gibi, dropshipping işletmeleri için bir dropshipping programına da sahiptirler.

 

4. Kogan

Kogan
Kogan, çeşitli perakendecilerden ürünler satan ve aynı zamanda kendi marka ürünlerini satan Avustralya perakende pazarıdır. Son 12 ayda (yaklaşık 2021) on bir milyonun üzerinde ürün satarak Avustralya’nın en büyük çevrimiçi perakendecisi konumundadır.

Avustralya’nın en büyük çevrimiçi mağazası olmanın yanı sıra, aynı zamanda en iyi Avustralya dropshipping tedarikçilerinden biridir. Kitaplardan, moda ürünlerinden, evcil hayvan malzemelerine, bebek ürünlerinden elektronik ve bilgisayarlara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Kogan’ı Avustralya’nın en iyi dropshipping tedarikçilerinden biri yapan şeyler:

  • Hızlı Kargo: Avustralya’daki varlıklarını dikkate alarak, Kogan Avustralya ve Yeni Zelandalı müşterilerine hızlı kargo süresi sunar. Hızlı kargo süresi, çevrimiçi işinizde müşterileriniz arasında güven oluşturmanıza yardımcı olur.
  • Kogan First: Bu, Kogan’ın özel üyelik hizmetidir. Kogan First üyeleri ücretsiz teslimat, özel indirimler ve diğer özel ayrıcalıklardan yararlanabilirler. Kogan First üyesi olarak, müşterileriniz Kogan’da sunduğunuz bazı ayrıcalıklardan faydalanabilirler.

 

Milyonlarca ürünün bulunduğu Kogan’da düzenli müşterilerin erişemeyeceği ürünler olabilir, ancak sizin çevrimiçi mağazanızda bu ürünlere kolayca erişebilirler. Kogan, Avustralya ürünleri satmak isteyen çevrimiçi bir işletme için mükemmel bir dropshipping tedarikçisidir.

 

5. Factory Fast

Factory Fast
Factory Fast, diğer dropshipping tedarikçilerinden farklı olarak, ürünleri genellikle ev ve yaşam ürünleri, mobilya, spor ve fitness ürünleri vb. gibi alanlarda odaklanmış bir Avustralya dropshipping tedarikçisidir.

Factory Fast’ı Avustralya’nın en iyi dropshipping tedarikçilerinden biri yapan özelliklerden biri şudur:

  • Bayi Programı: Ürünlerini yeniden satmak isteyenlere, özellikle dropshipping yapanlara özel teşvikler sunarlar. Bir dropshipping işletmesi yürütüyorsanız, onlar kargo ve teslimat konularında size yardımcı olabilirken, siz sadece müşterinizin kargo detaylarını girebilirsiniz. Ayrıca toplu alım yapan kurumlara indirimler sunarlar.

 

6. Catch Australia

Catch - Australia
Catch Australia, Avustralya’nın en üst düzey çevrimiçi mağazalarından biridir ve 15 yılı aşkın bir süredir varlığını sürdürmektedir ve 3 milyondan fazla aktif müşteriye sahiptir. Ayrıca, drop shipping için en iyi Avustralya tedarikçilerinden biridir.

Rekabetçi fiyatlarla milyonlarca ürün kataloğuna sahip olan Catch, harika bir dropshipping tedarikçisidir.

Catch Australia, Avustralyalılar tarafından Avustralyalılar için geliştirilmiş bir çevrimiçi mağazadır. Avustralyalı müşterilerin taleplerine dayanarak geniş bir yüksek kaliteli ürün yelpazesi sunarlar.

Müşteri memnuniyetini daha da artırmak için, Sydney ve Victoria’da iki yerel teslim merkezleri bulunmaktadır.

Bu teslim merkezleri, Avustralyalı bir dropshipper için faydalı olan hızlı kargo sürelerini sağlamak için çok önemlidir.

Eğer bir dropshipping mağazası işletiyorsanız, Catch Australia’daki “Bugünkü Fırsatlar”dan yararlanarak yüksek kar marjı belirleyebilirsiniz. Ayrıca OnePass üyeliği ile ücretsiz teslimat ve diğer özel fırsatların keyfini çıkarabilirsiniz.

OnePass üyeliği aylık $4 veya yıllık $40’a mal olur ve bu üyelikle %70’e varan indirimlerden faydalanabilirsiniz.

 

7. Target Australia

Target - Australia
Target Australia, tuğla ve harç mağazası olarak başladı, ancak bir çevrimiçi mağaza geliştirilerek en büyük e-ticaret pazarlarından biri haline geldi. Target Australia, aynı zamanda en iyi Avustralya dropshipping tedarikçilerinden biri olarak ün kazanmıştır.

Kadın ürünlerinden, erkek ürünlerine, bebek ürünlerinden ev ürünlerine ve eğlence ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadırlar.

Target Australia’yı en iyi Avustralya dropshipping tedarikçilerinden biri yapan nedir?

  • Harika İndirimler: Target Australia, geniş ürün yelpazesinde harika indirimler sunmaktadır. Bir dropshipping mağazası işletiyorsanız, Catch Australia’daki gibi Target’tan harika indirimler ve özel fırsatlar OnePass üyeliği ile sadece sizlere sunulabilir.

 

Hızlı Teslimat Süresi: Target Australia, iki tür teslimat süresi sunmaktadır. Bir Sonraki Gün teslimatı ve Standart teslimat.

Bir Sonraki Gün teslimat seçeneği genellikle ürünlerin 24 saat içinde teslim edilmesine izin verir ve artan teslimat ücretleriyle gelir. Standart teslimat süresi ise 3-7 gün arasındadır. Müşteriler, sadece uygun olan ürünlerde bir sonraki gün teslimatından yararlanabilirler.

Ürünleri müşterilere bir hafta içinde teslim edebilme yeteneği, bu dropshipping tedarikçisinin avantajlarından biridir. AU$45 veya daha fazla siparişlerde standart teslimat ücretsizdir, AU$45’nin altındaki siparişlerde ise AU$9’a mal olur. Ancak ürününüz uygunsa bir sonraki gün teslimatı AU$11.95’a mal olur.

 

8. Colour Blocker

Colour Blocker
Colour Blocker, en iyi Avustralya dropshipping tedarikçilerinden biridir. Bu makalede bahsedilen diğer dropshipping tedarikçilerinden farklı olarak, Colour Blocker öncelikle Avustralya pazarına yönelik bir dropshipping tedarikçisidir.

Elektronik ürünlerden ev yaşam ürünlerine kadar binlerce ürünü düşük fiyatlara satan bireylere drop shipping yapmaları için toptan hizmetler sunarlar.

Colour Blocker’ı en iyi dropshipping tedarikçilerinden biri yapan bazı özellikler şunlardır:

  • Toptan Satış Hizmetleri: Öncelikle bir dropshipping tedarikçisi oldukları göz önüne alındığında, Avustralya’daki çevrimiçi perakendecilere toptan satış hizmetleri sunarlar. Toptan fiyatlardan yararlanmaya başlamak için minimum sipariş tutarı $250’dir ve tüm markaların ürünleri için toptan fiyat sunarlar. Bu, dropshipping işinizde düşük karlar elde etme riskini azaltmaya yardımcı olur.
  • Hızlı Teslimat: Colour Blocker’dan teslimat süresi genellikle 1-3 gün arasındadır, özel durumlar haricinde çünkü teslimat için kurye hizmeti olarak Avustralya Postası kullanılır. Hızlı teslimat süreleri, çevrimiçi mağaza işletiyorsanız müşteri güveni oluşturmak için çok faydalıdır.
  • Ücretsiz Kargo: $500’ün üzerindeki siparişlerde ücretsiz kargo avantajından yararlanabilirsiniz. Dropshipping programlarının bir üyesi olarak, işinizi geliştirmek için Colour Blocker’dan ücretsiz kaynaklardan faydalanabilirsiniz.

 

9. Ozdingo

Ozdingo
Ozdingo, Avustralya pazarına Avustralya tedarikçilerinden ürün satan bir çevrimiçi mağazadır. Ev aletleri, elektronikler, evcil hayvan malzemeleri, ticari ve endüstriyel ürünler ve moda ürünleri gibi farklı kategorilerde ürünler satmaktadırlar.

En iyi çevrimiçi perakende pazarlarından biri olmanın yanı sıra, aynı zamanda en iyi dropshipping tedarikçilerinden biridir. Ozdingo’yu en iyi Avustralya dropship tedarikçilerinden biri yapan bazı özellikler şunlardır:

  • Hızlı Kargo Süresi: Müşteri siparişleri, siparişin alınmasından bir gün sonra işlenir ve gönderilir. Bu özellik, etkili bir dropshipping tedarikçisini müşterilerine sevdiren özelliktir çünkü verimli bir dropshipping hızlı teslimat gerektirir.
  • Ücretsiz Kargo: Ozdingo, Avustralya’daki müşterilerine ücretsiz kargo sunar. Eğer drop shipping yapmak istiyorsanız, maliyet etkin bir tedarikçidirler.
  • İade Politikası: 30 gün para iade garantisi sunarlar. Satın aldığınız üründen memnun değilseniz, 30 gün içinde iade edebilir ve paranızı geri alabilirsiniz.
  • Temizlik Satışları: Ozdingo’nun çevrimiçi temizlik satışları aracılığıyla ürünlerde büyük indirimlerden yararlanabilirsiniz. Öncelikle bir dropshipping tedarikçisi olmamalarına rağmen, Ozdingo, küçük Avustralya tedarikçilere ücretsiz kargo da dahil olmak üzere maliyet tasarrufu sağlayan önlemler sunar.

 

Avustralya’daki Diğer Dropshipping Tedarikçileri

Yukarıda bahsedilen Avustralya tedarikçilerinin yanı sıra, değerli bahsedilmeye değer birçok dropshipping tedarikçisi daha bulunmaktadır. Bunlardan biri olan Dropshipzone, öncelikle Colour Blocker gibi bir dropshipping tedarikçisidir.

Artiss, Giselle Bedding, Devanti, Keezi, Everfit, i.Pet, Cefito vb. gibi birçok Avustralyalı markanın ürünlerini satmaktadırlar.

Dropshipzone, küçük Avustralyalı tedarikçilerin müşterilerinin kargo detaylarını girdiği ve Dropshipzone’un ürünü son alıcıya gönderdiği bir dropshipping hizmeti sunmaktadır.

Diğer bir dropshipping şirketi ise iDropShip‘dir. iDropShip, Avustralya müşterilerine ve diğer küçük Avustralyalı tedarikçilere dropshipping hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca satıcıların Shopify mağazasındaki bağlayıcıları aracılığıyla ürünlerini drop shipping yapmalarına yardımcı olurlar.

Diğer dropshipping tedarikçileri listelerimizi mi bulmak istiyorsunuz?

 

Avustralya’da Dropshipping Nasıl Başlatılır

Dropshipping, bir tedarikçi seçimiyle başlar. Tedarikçinizi seçtikten sonra nişinizi seçin.

Nişinizi Seçin

Dropshipping’e yeniyseniz, ekstra zaman ve çaba gerektiren yüksek bakım ürünlerinden kaçınmak en iyisi olabilir.

Talep gören ürünleri bulmak zor olabilir, ancak seçeneklerinizi daraltmanıza yardımcı olabilecek birkaç strateji bulunmaktadır. Örneğin, pazar araştırması yapabilir ve ortalama ürün fiyatı AU$50’den yüksek ve düşük rekabetli nişler arayabilirsiniz.

Ayrıca, popüler ürünleri bulmak için Google Trends’i kullanabilirsiniz.

 

Maliyetler Hakkında Bilgi Edinin

Avustralya’da dropshipping’e başlamak istiyorsanız, hangi maliyetlerle karşılaşabileceğinizi bilmelisiniz. Shopify mağazası kurulumu veya bir web sitesi için bir alan adı satın almak için ödeme yapmanız gerekebilir.

Ayrıca, bazı tedarikçiler hizmetleri için bir ücret talep edebileceğinden ek maliyetlerle karşılaşabilirsiniz. İşiniz büyüdükçe Katma Değer Vergisi gibi başka maliyetler de karşılaşabileceğiniz maliyetler arasındadır.

 

Çevrimiçi Varlık Kurulumu

Şimdi, başlamanın zamanı geldi.

İlk olarak, bir isme ve bir alan adına ihtiyacınız var. Sonra, siteniz için bir barındırma sağlayıcısı bulmanız gerekmektedir. Avustralya’daki en iyi barındırma hizmetleri arasında FastComet, Hostinger, HostPapa vb. bulunmaktadır.

Bu adımları tamamladıktan sonra, sitenizi çalıştırmak için iki seçeneğiniz vardır: ya WordPress üzerinden ya da Shopify gibi otomatik bir platform ile.

Kurduktan sonra, özellikle ürün sayfanızda SEO uygulamayı unutmayın.

 

Pazarlama Stratejisi Geliştirme

Hedef kitlenize hangi kanalların ulaşabileceğini düşünmelisiniz.

Hedef kitleniz gençse, sosyal medya reklamları arama motoru optimizasyonu veya ücretli arama reklamcılığına göre daha uygun olabilir.

Mümkün olduğunca, memnun müşterilerden alınan referansları mutlaka eklemeye çalışın. Bu, potansiyel alıcıların satın alma işlemlerini tamamlamak için ihtiyaç duydukları güveni sağlayacaktır.

 

Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

En İyi Avustralya Dropshipping Tedarikçilerini Nasıl Bulabilirim?

En iyi dropshipping tedarikçilerini belirlemede dikkate alınması gereken faktörler arasında teslimat süresi, ürün kalitesi, indirimler ve promosyonlar, iade politikası ve müşteri hizmetleri bulunmaktadır.

Dropshipping yapanlar, bu faktörlere dikkat etmelidir çünkü tedarikçinin hizmet kalitesi, dropshipping hizmetlerinin kalitesini etkiler.

Avustralya’daki dropshipping tedarikçilerini bulduğunuzda, işinizin başarısını olumsuz veya olumlu etkileyebilecek teslimat sürelerini dikkate alın. İlk olarak, her bir dropshipping tedarikçisinin işlem sürelerini kontrol edin.

Ardından, web sitelerindeki teslimat sürelerini test ürünleri sipariş ederek doğrulayın.

Test ürünleri sipariş ederek güvenilir tedarikçileri doğrulayabilirsiniz. Test ürünleri, her bir tedarikçi için ürün kalitesini ve teslimat sürelerini test etmek için kullanılabilir.

Avustralya’da, en iyi dropshipping tedarikçilerinin teslimat süresinin bir haftayı geçmemesi gerekmektedir. Ayrıca, daha küçük dropshipper’ların kar marjlarını artırmasına yardımcı olabilecek indirimler sunmalıdırlar.

Dropshipping tedarikçilerini ayrıca Australian Dropshippers tarafından yayınlanan tedarikçi dizini aracılığıyla da bulabilirsiniz.

 

Avustralya’da Dropshipping İşimi Kaydettirmem Gerekir mi?

Evet, işinizi kaydetmeniz gerekiyor. Avustralya İş Numaranızı (ABN) almanız gerekiyor, bu da işiniz için bir tür meşruluk sağlar.

Avustralya’daki bazı dropshipping tedarikçileri iş yapabilmeniz için ABN’nizi talep edebilir.

İşinizi kaydettirdiğinizde, Avustralya Vergi Dairesi’ne her kazancınızı rapor etmek dahil olmak üzere hükümet denetimine tabi olursunuz. İşletmenizin yıllık cirosu AU$75,000’a ulaştığında Katma Değer Vergisi (GST) zorunlu hale gelir.

Eğer dropshipping sizin için sadece bir hobi ise, ABN almanıza gerek olmayabilir. Ancak, bu durumda bazı Avustralya dropshipping tedarikçileri ile iş yapamazsınız.

Ayrıca, ABN almak size Avustralya alan adı için kaydolma imkanı sağlar.

Bu Avustralya Vergi Dairesi yazısını okuyarak işinize başlama konusunda rehberlik alabilirsiniz.

 

Son Sözler

Drop shipping, e-ticarete başlamanın harika bir yoludur ve aynı zamanda çok karlı bir iş modeli olabilir. Evden yapılabilir ve fazla sermaye gerektirmez.

Kendi e-ticaret işinizi başlatmak için ihtiyacınız olan tek şey bir fikir, bazı ürünler ve bunları satmak için bir web sitesidir.

Umarım Avustralya’daki en iyi dropshipping tedarikçileri hakkında bir şeyler öğrenmişsinizdir. Eğer dropshipping yapmayı planlıyorsanız, ayrıca dropshipping hakkındaki son yazılarımızı da inceleyebilirsiniz.

Eksik bırakılan diğer tedarikçiler varsa, lütfen yorum bölümünde bize bildirin.