En eBay işinizi otomatik hale getirmek için en iyi 3 karşılama hizmeti:

Tüm başarılı eBay işletmelerinin ortak bir özelliği vardır: üst düzey bir eBay karşılama hizmeti kullanmalarıdır.

Web siteniz harika olabilir, pazardaki en popüler veya yenilikçi ürünü satabilirsiniz ve verimli bir ödeme ağına sahip olabilirsiniz.

Ancak, harika bir sipariş karşılama süreci olmadan, tüm çabanız ve kurulumunuz boşa gidebilir ve kötü teslimat nedeniyle negatif yorumlar alabilirsiniz.

Bu nedenle, eBay’de dropshipping ile başarılı olmak için, düzenli bir sipariş karşılama süreciyle çalışmanız önemlidir.

Sipariş karşılama, zaman ve enerji harcamanıza neden olabilir, kaynaklarınızı pazarlama, araştırma ve satış gibi işinizin diğer yönleri için tüketebilir.

Ve daha fazla satış, daha fazla stok tutmayı gerektirir, daha fazla gönderiyi işlemeyi, daha fazla müşteriyi takip etmeyi ve daha fazla iade ve şikayeti ele almayı gerektirir.

Bu tür sorunlardan kaçınmak için, eBay karşılama ihtiyaçlarınızı profesyonel bir sipariş karşılama şirketine dış kaynak olarak vermek en iyisidir. Bu, çevrimiçi işinizi büyütmenin diğer yönlerine odaklanmanıza olanak tanır.

Otomatik stok ve sipariş karşılama yazılımları, daha az para harcayarak işlerinizi kontrol altında tutmanıza olanak tanır. eBay siparişlerinizi ve listelerinizi tek bir ana kontrol paneli altında düzenlemenin yanı sıra, bu tür yazılımlar ayrıca kargo işlemlerinde size çok zaman kazandırabilir ve işletmenizin itibarını artırabilir.

Dış kaynak kullanımı, siparişlerin akmasını sağlayan ve sizin işi kendiniz yapmanıza gerek kalmadan yeni bir ekip eklemek gibidir.

Bu kılavuzda, eBay sipariş karşılama sürecini ve piyasada bulunan en iyi 3 eBay karşılama hizmetini tanıtacağım. Ayrıca, her karşılama hizmetinin artılarını ve eksilerini ele alarak eBay işiniz için uygun bir seçim yapmanıza yardımcı olacağız.

 

eBay Sipariş Karşılama Nedir?

 

eBay sipariş karşılama süreci, siparişleri kontrol etmekten kargo işlemlerine ve iadeleri işlemeye kadar her şeyi içerir. İç mekanda karşılama, dropshipping’e yeni başlayan perakendeciler arasında popüler bir seçenektir.

Ancak, işletmeniz büyüdükçe siparişleri karşılama giderek zaman alıcı hale gelir. Ürünleri depolamak, paketlemek ve göndermek için üçüncü taraf lojistik birimine (3PL) göndermek, karşılama yükünün bir kısmını hafifletir.

Bu tür lojistik arka planıyla müşteri memnuniyeti, işlem sırasında ve sonrasında sağlanmaktadır. Güvenilir ve verimli bir eBay karşılama hizmeti, rekabetçi kalmanıza ve müşterilerden harika yorumlar almanıza yardımcı olur.

En iyi sipariş karşılama şirketleri, minimum sipariş olmaksızın makul bir fiyatla fonksiyonel süreçler ve özel hizmetler sunar. Bazı karşılama depoları küçük satıcılar ve başlangıç ​​şirketleri için hizmet verirken, çoğu parti karşılama, güvenli depolama, büyük boyutlu kargo ve uluslararası satış gibi özel hizmetler sunmaktadır.

 

eBay Sipariş Karşılama Nasıl Çalışır?

eBay satıcıları tarafından sipariş karşılama hizmetleri kullanıldığında, karşılama süreci genellikle aşağıdaki gibidir:

  • Fulfillment şirketi envanteri alır.
  • Envanter, alınır, sıralanır ve saklanır.
  • Müşteri siparişini verir.
  • Müşterilerin siparişleri, kullanılan sipariş karşılama şirketlerine yönlendirilir.
  • Siparişler envanterden seçilir, paketlenir, doğru şekilde etiketlenir ve müşterilere gönderilir.

 

Genellikle, sipariş karşılama şirketiniz iadeleri de ele alacaktır. Bazı durumlarda, iadelerin işlenmesi için ek bir ücret alınabilir; bu, karşılama şirketi ile anlaşmanızın koşullarına bağlıdır.

 

En İyi 3 eBay Karşılama Hizmeti

eBay fulfillment services

 

ShipBob

Shipbob Services

ShipBob, Eylül 2014’ten beri faaliyet göstermektedir. Şirketin 22 yerel ve 5 uluslararası karşılama merkezi bulunmaktadır.

ShipBob’un e-ticaret karşılama hizmeti son derece işlevseldir ve birçok küçük e-ticaret işletmesinin başarılı olması için gereken düzeyde özelleştirme sunar. Minimum sipariş gereksinimleri yoktur ve yeni ve büyüyen işletmeler için Bir Büyüme Planı mevcuttur.

Kurulum ve işletme açısından, sistem çok kullanıcı dostudur. Birkaç basit adımda çevrimiçi mağazanızı depo ağlarına bağlayabilir ve envanter numaralarını karşılama merkezlerine gönderebilirsiniz.

ShipBob ayrıca FDA iklim kontrolü ve işleme sertifikalıdır ve güzellik, sağlık ve tüketilebilir ürünler satan perakendeciler için idealdir.

Dağıtım envanteri, müşterilerinize aynı gün ve 2 günlük kargo sunarak rekabetçi kalmanıza yardımcı olur. İadeler için, müşterileriniz için kolay olan harika bir iade yönetimi sunar ve ürünlerinizi paketleyerek envanterinize geri döner.

eBay’nin yanı sıra, ShipBob Shopify, BigCommerce, WooCommerce ve Amazon gibi diğer çevrimiçi pazar yerleriyle entegre olur. ShipBob’da envanter depolama maliyeti ayda 40 dolarlık bir palet, ayda 10 dolarlık bir raf ve ayda 5 dolarlık bir kutu şeklindedir.

Ancak, depolama ücretleri rakiplerine göre önemli ölçüde daha yüksektir. Yüksek satış/SKU oranına veya hızlı hareket eden ürünlerin satılmasına sahipseniz, bu maliyetten tasarruf edersiniz.

Ancak, yüksek hacimde yavaş hareket eden ürünler satıyorsanız, ShipBob’ın fiyatlandırma modelinden kaçınmalısınız.

Trust Pilot’ta ShipBob, 5 üzerinden 4 yıldız aldı, bu harika bir puan. Ancak, tüm kategorilerde iyi puan almasına rağmen, şirket depolama maliyetleri nedeniyle puan kaybetti.

Bazı kullanıcılar fazla ücretlendirildiklerini şikayet etti.

Ancak, ShipBob’ın genel değerlendirmesi harika. En iyi üç karşılama hizmetinden biri olarak tanındı.

 

Önemli Özellikler

  • Envanter yönetimi
  • Satın alma siparişlerinin yönetimi
  • Başlangıç ​​için mükemmel
  • Basit başlangıç süreci
  • Verimli envanter yönetim sistemi
  • Gelişmiş raporlama ve analitik
  • Verimli iade yönetim sistemi
  • Paketleme ve seçme için ücret yoktur.
  • Siparişlerin toplu karşılanması

 

Artılar

Minimum sipariş hacmi gereksinimi yok: Herhangi bir sipariş minimumu veya seçme ve paketleme ücreti bulunmamaktadır.

Hızlı teslimat: Kıta Amerika Birleşik Devletleri içindeki karasal nakliye, iki gün için indirimli fiyatlandırılmıştır ve aynı gün teslimat da mevcuttur.

Şeffaflık: Bu yazılımı kullanarak siparişler ve envanter hakkında birçok bilgiyi görmek mümkündür. ShipBob kontrol paneliniz ve e-ticaret mağazanız gerçek zamanlı olarak senkronize edildiğinden, mağazanızı ne zaman yenilemeniz gerektiğini veya envanter transferi talebi yapmanız gerektiğini bilirsiniz.

 

Cons

  • Depolama maliyetleri yüksektir: Yavaş hareket eden ürünler veya düşük satış/SKU oranına sahip işletmeler için uygun değildir.
  • İşletme içi satışlar için uygun değildir: ShipBob, işletme içi satışlar için iyi optimize edilmemiştir.

 

eFulfillment

efulfillment services

eFulfillment Service, 2001 yılında faaliyete başladı ve o zamandan beri müşterilere hızlı e-ticaret karşılama çözümleri sunmaktadır.

eFulfillment Service, siparişler için aylık minimum gerektirmez. eFulfillment ayrıca 30 günlük bir deneme sürüşü programı sunar. Onlara bir miktar envanter gönderebilir ve kargo işlemlerini test edebilirsiniz.

30 günün sonunda hizmetten memnun kalmazsanız, hizmet için ödeme yapmazsınız.

Hızlı gerçek zamanlı envanter sistemine sahip bir web tabanlı hizmetleri vardır. Bu sistem, tüm siparişlerinizi yönetmenize, siparişlerinizle ilgili hızlı, doğru bilgi sağlamanıza ve envanter seviyelerinizi yönetmenize yardımcı olur.

İadeler durumunda, müşterilerinizi doğrudan tesislerine yönlendirebilirsiniz. Eğer hata bir seçme ve paketleme hatası ise, eFulfillment hemen yeni bir ürünü müşterinize ek bir ücret ödemeden gönderecektir.

 

Önemli Özellikler

  • Birçok e-ticaret platformu ile entegre
  • Kargo maliyetinde indirimler
  • Çeşitli kargo seçenekleri mevcuttur
  • Dünya çapında siparişlerin karşılanması
  • İade işlemlerinin yönetimi hizmeti
  • Tüm karasal, hızlandırılmış ve gece kargo sevkiyatları sigorta kapsamındadır
  • Takip kodları hızla erişilebilir
  • Çevrimiçi siparişlerin karşılanmasında geniş bir deneyim

 

Artılar

  • Minimum sipariş hacmi yoktur
  • Mükemmel operasyonel şeffaflık ve hizmet garantileri
  • Düşük maliyetli envanter depolama
  • Yavaş hareket eden ürünler için ek ücret yoktur

 

Cons

  • Çoğunlukla bir depoya sahiptir: Uluslararası satışlara genişleyen şirketler için uygun olmayabilir.
  • Büyük ürünler için uygun değildir: 10 pound’dan daha ağır veya hacimli ürünler gönderiyorsanız, eFulfillment en uygun seçenek olmayabilir.

 

Fulfillify

Fulfillify services

Fulfillify 2016 yılından beri faaliyette. Platform, çevrimiçi perakendecilere sipariş işleme, depolama ve kargo hizmeti sunar.

Kitleme, özel sipariş montajları ve bir iade yönetim programı da Fulfillify tarafından sağlanan ek hizmetler arasındadır.

İlk kez kullanıcıysanız, Fulfillify ücretsiz bir kurulum sunar ve uzun vadeli sözleşmeler gerektirmez, bu da işletmelere şirketin hizmetinden memnun değillerse sağlayıcıyı değiştirme özgürlüğü sağlar.

Müşteri geri bildirimlerine göre, Fulfillify kurulumu oldukça basit ve mobil öncelikli duyarlı mimarisi sayesinde kullanımı daha da basittir.

Müşteriler, herhangi bir cihazdan siparişlerini, envanterlerini ve ürünlerini gerçek zamanlı olarak izleyebilir ve böylece her zaman karşılanma ihtiyaçları üzerinde tam kontrol sahibi olurlar. Hizmet ayrıca kullanıcıların mevcut e-ticaret ve alışveriş sepeti sistemleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olur.

Complemar, Fulfillify’nin sahibi olduğu için, küçük işletme müşterileri için fiyatlarını düşürmek için daha büyük şirketin kaynaklarından faydalanır.

 

Önemli Özellikler

  • Verimli envanter yönetim sistemi
  • Hızlı Kargo İşlemi
  • İade işlemlerinin yönetimi hizmeti
  • Mükemmel müşteri desteği
  • Iyi tasarlanmış arayüz
  • Ülke çapında siparişlerin karşılanması
  • Gelişmiş raporlama, tahminleme ve analitik

 

Artılar

  • Hızlı kargo işlemi: İki günlük veya aynı gün seçme, paketleme ve gönderme hizmeti.
  • Düşük Maliyetli Kargo Ücreti: Aylık fiyatlandırma, kullanıcılara düşük ücretler sunacak şekilde tasarlanmıştır.

 

Cons

  • Büyük siparişler gönderen şirketler için önerilmez: Hacimli ürünler gönderiyorsanız, en iyi seçenek değildir.

 

Sonuç

eBay işinizi pazarlama, ürün geliştirme ve genişletme üzerine odaklanmak için zaman kazanmak için doğru depo ve karşılama hizmeti sağlayıcısını seçmek önemlidir.

Depolama ve karşılama hizmetlerini dış kaynak kullanımıyla sağlamanın esnekliği sayesinde, herhangi bir zamanda ürün tekliflerinizi kolayca artırabilir veya azaltabilirsiniz; bunun için ekstra alan yatırımı yapmanıza veya iç prosedürleri değiştirmenize gerek yoktur.