Nasıl eBay’de Satıcı Bulunur?

Arkadaşınız, eBay’den satın aldığı belirli bir üründen övgüyle bahsediyordu ve siz de kendi için satın almak istiyorsunuz. Ürünü ve satıcı bilgilerini biliyorsunuz, bu yüzden arama çubuğuna eBay’i yazarak, sahip olduğunuz bilgilere uygun eBay satıcısını bulmak istiyorsunuz.

Neyse ki, eBay’de belirli satıcıları bulmak, ne arayacağınızı ve eBay’de satıcı nasıl bulunacağınızı bildiğinizde kolaydır.

Bu blog gönderisinde, farklı yaklaşımlar kullanarak eBay’de bir satıcı bulmanın bazı ipuçlarından bahsedeceğiz. Bu stratejilerle, bir satıcı aramanızın başarılı olacağı garanti edilir.

 

eBay’de Bir Satıcı Bulma İpuçları

Yöntem Özeti

  • eBay’in arama çubuğunu satıcının kullanıcı adı veya kimliği ile kullanın.
  • Ayrıntılı sorgular için gelişmiş arama özelliklerini keşfedin.
  • Önceki etkileşimler için satın alma geçmiğinize başvurun.
  • Kolay aramalar için eBay mobil uygulamasını kullanın.
  • Sorularınız için eBay mesajlaşma aracılığıyla doğrudan satıcılarla iletişime geçin.

 

eBay Aramasını Satıcı Kullanıcı Adı, İsim veya Satıcı Kimliği ile Kullanın

eBay’de bir satıcıyı aramanın bir yolu, satıcının kullanıcı adını veya belirli satıcı adını aramaktır. Ayrıca, arama yapmak için satıcının kimliğini de (müsaitse) kullanabilirsiniz.

Bunu yapmak için, herhangi bir sayfanın üstünde bulunan arama çubuğuna kullanıcı adını veya adını yazın. Arama, o kullanıcının veya satıcının kullanıcı adı ile ilişkilendirilmiş tüm listeleri getirmelidir.

Ayrıca, arama çubuğunun yanındaki açılır menüden belirli kategorileri seçerek aramanızı daraltabilirsiniz. Bu, aradığınız şeyle ilgili daha spesifik sonuçlar almanızı sağlar.

 

Gelişmiş Arama Seçeneklerini Kullanma

Bir satıcıyı bulmanın başka bir yolu, gelişmiş arama seçeneklerini kullanmaktır. Herhangi bir sayfanın sağ üst köşesinde “Gelişmiş”e tıkladığınızda, öğe açıklaması, fiyat aralığı, konum vb. gibi belirli parametreleri daraltmanıza olanak tanıyan bir gelişmiş arama sonuçları sayfası görünecektir.

Bu, bütçeniz ve zaman çerçeveniz içinde tam olarak aradığınızı bulmanıza yardımcı olacaktır. Hatta müşteri hizmetleri konusunda iyi bir sicile sahip bir eBay satıcısı arıyorsanız geribildirim puanına göre bile sıralama yapabilirsiniz.

eBay’in gelişmiş arama seçeneği, bir satıcı aramanızı etkili bir şekilde yapmanıza ve işlemi kolaylaştırmanıza olanak tanıyan güçlü bir araçtır.

 

Satın Alma Geçmişinizi Kontrol Edin

Daha önce sipariş verdiğiniz belirli bir satıcıyı arıyorsanız, bunun için hesabınızın satın alma geçmişini kullanmak kolaydır. eBay hesap panelinizde “Satın Alma Geçmişi”ne tıklayın ve ana sayfa sol yan panelinde bulabilirsiniz.

İlgili listeyi göz atın ve ardından o ürün listesine tıklayın. Belirli bir öğeyi bulduğunuzda, kullanıcı kimliğini kontrol edin ve ona tıklayın.

Ayrıca, onu favori satıcılar listenize ekleyebilirsiniz. Belirli bir satıcıyı kayıtlı satıcılar listenize ekledikten sonra, gelecekte mağazalarını bulmak kolay olacaktır. eBay’de istediğiniz herhangi bir öğeyi veya satıcıyı bulmanın etkili bir yoludur.

 

eBay Mobil Uygulamasını Kullanma

eBay mobil uygulaması iOS ve Android cihazlarda mevcuttur. eBay satıcılarını eBay mobil uygulaması üzerinden bulmanın ilk adımı, telefonunuzda uygulamayı başlatmaktır.

Ana ekranın üstünde arama butonuna tıklayabilirsiniz.

Satıcı kimliğini girin ve ardından Kullanıcı Ara seçeneğine tıklayın. eBay’in uygulamasında sağlanan seçenekler listesinden satıcıları bulabilirsiniz.

 

Satıcılarla Doğrudan Mesaj Yoluyla İletişim Kurma

Bu yöntemlerden biriyle eBay’de bir satıcı bulduktan sonra, satın alma kararı vermeden önce ürünleri veya hizmetleri hakkında sorular sormak ve ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan emin olmak için doğrudan mesajlar veya eBay mobil uygulaması aracılığıyla doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

Satıcının güvenilir olduğundan emin olmak her zaman önemlidir, bu yüzden iletişime geçmeden önce müşteri yorumlarını ve değerlendirmelerini okuduğunuzdan emin olun!

 

eBay’de Bir Satıcı Bulma – Sonuç

eBay’de satıcı bulmak zor olmak zorunda değil! Bu ipuçlarını takip ederek, çevrimiçi satıcılar potansiyel satıcıları hızlı bir şekilde bulabilir ve kısa sürede onlarla ilişki kurmaya başlayabilirler!

Kullanıcı adı veya isme göre arama yapmak, gelişmiş arama seçeneklerini kullanmak veya potansiyel satıcılarla doğrudan mesajlar aracılığıyla iletişime geçmek olsun – alıcılar ve satıcılar eBay’de birbirlerini bulmanın birçok yolunu bulabilirler!

eBay’de bir satıcı ararken, onlarla daha fazla etkileşime geçmeden önce olumlu müşteri yorumlarına ve değerlendirmelerine sahip olduklarından emin olun!

İyi şanslar!

 

SSS – Satıcı Arama Nasıl Yapılır?

Bir eBay satıcısını nasıl ararım?

Gelişmiş Arama işlevini kullanın ve aramanızı satıcıya göre filtreleyin. Aramayı başlatmadan önce “Yalnızca şu satıcılardan ürünleri göster”e tıklayın ve arama yapın.

Ebay’de birini arayabilir miyim?

Evet. Belirli kullanıcı hesaplarını aramak için eBay mağaza arama işlevini kullanmak mümkündür.

Birini eBay’de ismine göre nasıl bulabilirim?

Arama düğmesini kullanarak ve satıcının kullanıcı adını veya adını metin kutusuna girerek bir satıcıyı arayabilirsiniz.

Ebay uygulamasında belirli bir satıcıyı nasıl ararım?

Mobil uygulamada bir satıcıyı veya belirli bir satıcının mağazasını ararken de arama işlevini kullanabilirsiniz. Arama terimini kutuya girdiğinizde, aynı filtreleri kullanarak aramanızı yapın. Yukarıda önerildiği gibi.

Umarım yardımcı olur!