5 Trending TikTok Dropshipping Ürünü 2023’te Satmak İçin [Tam Strateji AÇIKLANDI]

Tüm çevrimiçi mağaza sahipleri sadece başabaş noktasını aşmakla kalmaz. İstediğiniz kar!

Mağaza sahiplerinin yeterince satış yapamadıklarında yaşadıkları stres ve endişeyi biliyor ve anlıyorum. İşte bu yüzden, işletmeniz için satış yapmanın benzersiz fikirlerini nasıl üreteceğinize dair bu rehberi bir araya getirdim!

Ama piyasada o kadar çok ürün var ki, en iyi dropshipping ürünlerini bulmak iğne ucu aramak gibi olabilir. Çevrimiçi işinizi kurarken seçeneklerin paradoksu en büyük düşmanınızdır.

Daha fazla seçeneğiniz olduğunda, seçim yapmak o kadar zorlaşır.

Ürün araştırmanızı yaparken, sizi yönlendirecek sosyal medya dünyasına başvurabilirsiniz. Özellikle, virale ulaşan Tiktok ürünlerine göz atabilirsiniz.

Tiktok, pandemi sırasında küresel popülerliğe kavuştuğundan beri en önemli trend belirleyicisi olmuştur. Tiktok’un popülerliğinin yakın zamanda azalması beklenmiyor, özellikle de 1 milyardan fazla aktif kullanıcı ile!

Eğer trend dropshipping ürünleri hakkında fikirler arıyorsanız, Tiktok’un mükemmel bir seçenek olduğu açıktır! Ancak bir Tiktok ürünüyle ilgili tüm heyecana atlamadan önce, iyi bir strateji belirlemeniz önemlidir.

Ancak, satacağınız trend Tiktok ürünlerini keşfetmeden önce, çoğu Tiktok kullanıcısının milenyum kuşağı ve Z kuşağı olduğunu anlamanız önemlidir. Eğer hedef kitleniz buysa, dropshipping mağazanız için viral Tiktok ürünlerini seçmek için doğru yönde ilerliyorsunuz demektir.

Değilse, trend Tiktok ürünlerine atlamadan önce iki kez düşünmeniz gerekebilir.

 

Viral ürünleri bulmanın ve bu ürünleri maksimum düzeyde kullanmanın en iyi stratejisini öğrenmek için videomuzu da izleyebilirsiniz.

 

Makale Özeti
Hızlı Kazanç Stratejisi
1. Mağazanızı kurun
2. Trend olan ürünleri bulun
3. Ürünü ZIK Analytics ile doğrulayın
4. Ürünle ilgili videolar çekin

5. Kullanıcılarla etkileşime geçin
1. Parmak Direnç Bandı
2. Dijital Mutfak Kaşığı
3. LED Şerit Işıklar
4. Bardak Yıkayıcı

5. Anti-Gravity Nemlendirici
Sonuç
SSS

 

Hızlı Kazanç Stratejisi

En iyi ürünleri bulma stratejisinin işletmenizin başarılı olacağının bir garantisi yoktur. İşletmeniz için doğru müşterileri çekecek en iyi stratejiyi uygulamanız gerekmektedir.

Zaman kazanmak için, özellikle en popüler Tiktok ürünlerini arıyorsanız, Tiktok platformundaki kullanıcıların dikkatini nasıl çekeceğinize dair bir strateji geliştirdim.

Tiktok platformundaki kullanıcıların dikkatini nasıl çekebileceğinize dair bazı fikirler şunlar olabilir:

 

1. Mağazanızı kurun

İlk adım, Shopify platformu aracılığıyla dropshipping mağazanızı kurmaktır. Temiz ve profesyonel bir tasarıma sahip, iyi yazılmış bir web sitesi kopyasıyla profesyonel bir web sitesi oluşturun.

Web sitenizi kurduktan sonra, dropshipping ürünleri arayın. Daha fazla müşteriyi mağazanıza çekmeye yardımcı olacak popüler Tiktok ürünlerini seçin.

 

Gerçek çalışmanın yapılacağı yer burasıdır çünkü viral olmuş ürünleri bulmalısınız. Peki, neden trend olan Tiktok ürünlerini seçmelisiniz?

Çünkü bunlar potansiyel müşterilerinizin mağazanızdan satın almak isteyeceği ürünlerdir! Bir şey trend olduğunda, bu, onların daha yüksek talep gördüğü ve insanların bunun için daha yüksek bir fiyat ödemeye istekli olduğu anlamına gelir.

 

3. Ürünü ZIK Analytics ile doğrulayın

Tiktok’tan en iyi ürünlere sahip olduktan sonra, bunları ZIK Analytics gibi bir araçla doğrulamanız gerekir. İşletmeniz için veriye dayalı bir karar verebilmek için veri ve içgörülere ihtiyacınız var.

Tiktok’ta trend olan ürünleri bulabilirsiniz, ancak ürünler için yeterli satışın olup olmadığını ve gerçekten para kazanabileceğinizi belirlemek için bir araç kullanmanız her zaman en iyisidir.

 

4. Ürünün videolarını çekin

Tiktok videoları popülerdir ve ilgi çekicidir, bu nedenle viral olma eğilimindedirler çünkü ilgi çekicidir ve paylaşımı kolaydır. Satacağınız ürünü içeren bir video çekerek Tiktok videolarının popülaritesinden faydalanabilirsiniz.

Ürünün özellikleri ve ana faydalarına odaklanarak hedef kitlenizin onunla bağ kurmasını sağlayın.

Sonradan tartışacağımız viral Tiktok ürünleri ve videolarını inceleyerek, kendi videolarınızı nasıl üretebileceğiniz konusunda bir fikir edinebilirsiniz. Ürününüz hakkında konuşmak isteyecek kadar ilginç ve merak uyandırıcı olmasını sağlayın.

Aynı zamanda, doğru etiketleri kullanmak ve bilgilendirici ve dikkat çekici bir açıklama sağlamak, viral olma şansınızı artırır.

 

5. Kullanıcılarla Etkileşime Geçin

Sosyal medya dünyasında videolarınızı tanıtım için paylaştıktan sonra, kullanıcılarla etkileşime geçtiğinizden emin olun. Tiktok videolarının popülerliğinden yararlanarak, çevrimiçi mağazanız aracılığıyla satmak istediğiniz ürünler hakkında konuşulmasını sağlayabilirsiniz.

Müşterilerinizin ürünle ilgili herhangi bir sorusu varsa, onlara hızlı bir şekilde cevap verdiğinizden emin olun.

Eğer promosyonlarınız varsa, bunları tanıtmak için videolar kullanın. Bu, özellikle daha iyi bir fırsat yakaladıklarını hissederlerse, izleyicilerinizi bir satın alma yapmaya teşvik edecektir.

İzleyicilerinizle ilişkiler kurmaya odaklanın.

 

Çevrimiçi İşiniz İçin Viral Tiktok Ürünleri

Peki, Tiktok’ta hangi ürünler trend?

Tiktok’taki trendleri değerlendirmek için sağlam bir stratejiniz olduğuna göre, şimdi Tiktok’ta trend olan ürünlere bakma zamanı geldi. Bu ürün önerileri, en son trendlere ve viral Tiktok ürünlerine dayanmaktadır.

Bu nedenle, dropshipping ürünlerinize eklemek için değişen trendlere sürekli olarak göz kulak olmak iyi bir fikirdir.

 

1. Parmak Direnç Bandı

Bu yazının yazıldığı tarih itibariyle, sosyal medya platformunda Parmak Direnç Bantları ile ilgili videoların Tiktok’ta 314 milyon kez görüntülendiği tespit edildi.

Bu viral fenomenin arkasındaki Tiktok hesabı @officialgripper olarak adlandırılmıştır ve hesabın 21.000’den fazla takipçisi ve bir milyonun üzerinde beğenisi bulunmaktadır.

En viral videosu yalnızca 15,6 milyon görüntülenme ile dikkat çekiyor! Viral videoda öne çıkan ürün The Gripper adını taşıyor. Resmi web sitesinde 21,99 dolara satılmaktadır.

Mağazanız için bu ürünü Tiktok ürünlerinizden biri olarak eklemeyi düşünüyorsanız, bunu ZIK Analytics gibi bir ürün araştırma aracıyla verilerle doğrulamanız gerekir.

Araştırma aracından elde edilen verilere göre, parmak direnç bantlarının satış oranı %15’tir.

Son 30 günde 339 listelemeden 4.995 satılan ürün bulunmaktadır. Son 30 günde toplam satış geliri 15.324 dolar olup, ortalama ürün fiyatı 5,74 dolardır.

Aliexpress’ten tedarikçi arıyorsanız, ürünü yalnızca 1,98 dolar (nakliye ücretleri hariç) fiyatına bulabilirsiniz. Zaten, bu ürünün ucuz bir fiyata satıldığını görebilirsiniz!

Satıcı, ürünü perakende fiyatı olan 21,99 dolardan listeliyorsa, bu viral üründen büyük bir kar elde ediyor!

Trend olan etiket #tiktokmademebuyit ile, videoyu izleyenlerin yalnızca beş ila on yüzde’sinin bile ürünü satın alırsa, bu sizin için çok fazla satış anlamına gelir!

İşte trendleri değerlendirmenin ve viral Tiktok ürünlerini listelemenin gücü budur!

 

2. Dijital Mutfak Kaşığı

Trend Tiktok ürünleri listesinde bir sonraki ürün Dijital Mutfak Kaşığıdır. Bu ürünle ilgili tüm heyecan, @kitchenconqueror tarafından bu viral video ile başladı.

Tiktok hesabında 19.000’den fazla takipçi var, ancak viral video 1,2 milyon beğeni ve 53 milyon izlenmeye sahip!

Mağaza, bu ürün için 19,99 dolarlık bir liste fiyatına sahip.

ZIK Analytics tarafından yapılan veri analizi kullanılarak, ürünün %39’luk bir satış oranı ve %62’nin üzerinde başarılı listeleme oranı bulunmaktadır. Son 30 günde, bu kategorideki ürünler 36.287 adet sattı ve satış geliri 54.545 dolar oldu.

Dijital mutfak kaşığı veya dijital kaşık terazisinin ortalama ürün fiyatı 12,23 dolardır.

Bu verileri kullanarak, Aliexpress’teki tedarikçilerin bu ürünü 7 dolardan başlayarak listelediğini görebilirsiniz. Ortalama fiyatı kullanarak satış yaparsanız, bu üründen iyi bir kar elde edebilirsiniz!

Ve bu ürünün Tiktok’ta trend olması nedeniyle, Tiktok kullanıcılarının mağazanızdan satın almak isteyeceklerini bekleyebilirsiniz!

Eğer bu ürünü takipçileriniz arasında tanıtabilirseniz, çok sayıda satış yapmalı ve tonlarca kar elde etmelisiniz!

 

3. LED Şerit Işıklar

LED şerit ışıkları, şu anda TikTok’ta viral olan başka ilginç bir üründür. Özellikle, ürün Rhythm Recognition Light RGB Audio LED olarak adlandırılmaktadır.

Bu viral videoda, LED ışıklarının ses ritmine uyumlu olarak nasıl hareket ettiğini görebilirsiniz. Bu yazının kaleme alındığı sırada, @homehomeplus tarafından paylaşılan video 53 milyondan fazla görüntülenme ve 3.3 milyon beğeni almıştır!

Tiktok’taki mağaza sahibi bu ürünü şu anda web sitesinde 19.99 dolardan satışa sunuyor. ZIK Analytics’te bu aynı ürünü kontrol ettiğinizde, %20 satış geçiş oranına ve toplamda 1,955 listelenen ürüne sahip olduğunu göreceksiniz.

Son 30 günde 39.000’den fazla ürün satıldı ve toplam satış geliri 297.885 dolar olarak gerçekleşti. Ürünün ortalama fiyatı 29,48 dolardır.

Rakip araştırması yaparsanız, pazar araştırma aracında bu ürünü 3.30 ila 4.30 dolar artı kargo ücretiyle listeleyen tedarikçiler bulacaksınız.

Çoğu satıcı tarafından çevrimiçi olarak 20 ila 30 dolara listelediğinden, bu viral üründen güzel bir kar elde edebilirsiniz.

 

4. Bardak Yıkama

Başka bir TikTok ürünü, mağazanıza ekleyebileceğiniz bir bardak yıkama cihazıdır. Ürünün resmi adı CupWasher Premium Glass Rinser’dır ve indirimli fiyatı 39,95 dolar (orijinal fiyatı 59,95 dolar) olarak satılmaktadır.

Ürün, süper hızlı temizlik sağladığına dair garanti veriyor ve @cupwasherstore tarafından paylaşılan bazı videoların 47 milyon izlenmeye kadar ulaşmasıyla Tiktok’ta viral hale geldi.

Basit bir ürün olmasına rağmen, yenilikçi bir konsepte sahiptir! Bu nedenle, bu Tiktok ürünü, dropshipping ürünlerinize ekleyerek mağazanızdaki karları artırmak istiyorsanız harika bir seçenektir.

ZIK Analytics kullanarak, bu ürünün gerçek satış performansını belirlemenize yardımcı olacak temel verileri toplayabilirsiniz. Araştırma verilerine dayanarak, ürünün son 30 günde 707 listeleme ve 4.642 ürün satışı gerçekleştirdiğini görebilirsiniz.

Son 30 günde cupwasher için toplam satış geliri 45.541 dolar, başarılı listeleme oranı ise %60. Ürünü listeleyen çevrimiçi satıcılar bunu 34,73 dolara sunmaktadır.

Cupwasher için AliExpress tedarikçilerini bulabilirsiniz, ürünü 10 dolara artı kargo ücretiyle listeleyenler var. Ortalama ürün fiyatına göre, her satıştan yapılan kâr 20 dolardan fazla olacaktır!

Yeterli promosyon ile, müşterileri ürünü mağazanızdan satın almaya teşvik edebilir ve bu viral Tiktok ürününden ciddi bir kar elde edebilirsiniz.

 

5. Anti-Gravity Nemlendirici

Tiktok’taki en son çılgınlıklardan biri, @humidrop hesabında yer alan anti-gravity nemlendirici ürünüdür. Hesaptan paylaşılan viral videolardan biri platformda 13.7 milyon kez izlendi.

Tiktok’taki mağaza sahibi bu ürünü kendi web sitesinde $49.99’a satıyor (orijinal fiyatı $69.99). Web sitesi şık ve temiz bir tasarıma sahiptir, bu da potansiyel alıcılar için daha çekici hale getirir. Ayrıca, web sitesi ürün fotoğraflarını ve ana özelliklerin açıklamalarını sunmaktadır.

ZIK Analytics üzerinde bu ürünü incelediğinizde, bu ürünün Aliexpress tedarikçisi aracılığıyla $13’e ücretsiz kargo ile temin edilebileceğini keşfedeceksiniz! Anti-gravity nemlendirici size önemli bir kar marjı sağlar.

Ayrıca, bu viral trendi Tiktok üzerinde değerlendirmek ve benzer ürünleri dropshipping yapmak istiyorsanız, diğer ürün önerilerini bulacaksınız.

 

Sonuç olarak

Özetle, size mağazanızda potansiyel olarak satabileceğiniz en popüler ve viral Tiktok ürünlerini sunduk. Milyarlarca aktif Tiktok kullanıcısı olduğundan, popülerliğinden yararlanmak ve insanların satın almak isteyeceği ürünleri stoklamak istersiniz!

Tiktok’tan popüler ürünleri listelemek satış garantisi sağlamaz. Ancak, satış eğilimlerinin ürünün online talebiyle uyumlu olduğundan emin olmak için araştırma yapmalısınız.

Bu şekilde, müşterilerin para ödemeye istekli olduğu bir Tiktok ürününe sahip olduğunuzdan emin olabilirsiniz!

 

SSS

Tiktok’ta en iyi satılan ürünler nelerdir?

Tiktok’taki e-ticaret uzmanlarına göre, Tiktok’ta en iyi satılan ürünler güzellik ve kozmetik ürünleri, mutfak aletleri veya cihazları, temizlik ürünleri, LED ışıklar, su şişeleri, yıldız projektörleri ve kitaplar olarak sıralanabilir.

Ancak, Tiktok’taki popüler ürünler sık sık değişir, bu nedenle en son viral Tiktok videolarını takip etmeyi unutmayın.

 

Tiktok’ta popüler ürünleri nasıl bulabilirim?

Bir ürünün viral olup olmadığını belirlemenin yollarından biri, o ürün için kullanılan etiketi kontrol etmektir. Bu etiketle ilgili en çok izlenen videoları ve kaç kişinin ürün hakkında gönderi yaptığını görebilirsiniz.

 

Markalar için 2023’te TikTok’ta en iyi uygulamalar nelerdir?

Ürünlerinizi Tiktok’ta tanıtmak için marka mesajınızı komik, kişiselleştirilmiş, olumlu ve eğlenceli tutmaya özen gösterin. Yukarıda bahsedilen iletişim yaklaşımlarını kullanarak çeşitli içerikler oluşturmak, izleyicilerinize değer sunmanıza ve tanıttığınız ürünlerle ilgili heyecan yaratmanıza olanak tanıyacaktır.